Svež brezglutenski kruh iz pečice

Svet izdelkov V kuhinji

Zdrav in hranljiv

Ali imate radi vonj svežega kruha, ki ste ga pravkar vzeli iz pečice? Kaj pravite na aromo, ki vas že zjutraj pospremi v nov dan? Potem vam bodo všeč naši delno pečeni kruhki. Na voljo so vam tri različne vrste: priljubljene Ciabatte, polnozrnate Ciabattine rustiche in praktične Mini Baguette, ki spominjajo na francosko štruco – poskusite jih in najdite kruh po svojem okusu.

 

“Nova generacija kruha” pekovskih mojstrov

Glutenfreies BrotNaš sodoben, nekoliko hektičen način življenja pogosto pripelje do pomanjkanja časa – še posebno za pripravo svežih živil, kot je kruh. Proizvajalci in trgovine zato ponujajo vse več vrst kruha, ki dalj časa ohrani svežino ali pa ga je potrebno doma le popeči za kratek čas. Delno pečeni oziroma predpečeni izdelki so tako vedno bolj priljubljeni in predstavljajo vedno večji delež izdelkov na policah.

Delno pečen kruh ima prav to prednost: ker se ohrani dlje od običajnega kruha, ga lahko kupimo večjo količino, ko si zaželimo svež kruh, pa ga za kratek čas popečemo in dobimo odličen, hrustljav in dišeč svež kruh iz domače pečice. Prav to prednost ponujajo naši delno pečeni kruhi, ki so primerni za dieto brez glutena in so odlično dopolnilo jedilnika vsem, ki se ne želijo odreči svežemu kruhu.

 

Delno pečeni kruhki za vsak okusMini Baguette Sandwich belegt

Schärovi pekovski mojstri ves čas iščejo nove okuse in širijo tudi paleto delno pečenih kruhov brez glutena.  Priljubljeni kruhki Ciabatte so odlične za sendviče ali kot priloga k jedem, njihova še bolj okusa polna različica Ciabattine rustiche pa kruhki iz polnozrnatega testa z dodanimi sončničnimi in lanenimi semeni ter obilico vlaknin. Mini Baguette so pomanjšana verzija francoskih štručk z značilnim okusom. Za pripravo vseh treh vrst delno pečenih kruhkov boste potrebovali le pet minut, svež okus pa bodo obdržale še več ur po tem, ko jih boste vzeli iz pečice.

 

Baguette mit MarmeladeNasveti pekovskih mojstrov

Če želite vsak dan uživati v majhni količini ​​svežega kruha, vam ni treba vsakokrat izgubljati energije, ki jo porabi pečica. Toasterji, mini pečice, opekači in mikrovalovne pečice s funkcijo za peko vam bodo pomagali prihraniti čas in električno energijo ob peki delno pečenih dobrot. In če vsega, kar ste spekli, ne morete takoj pojesti, zamrznite pečen kruh in ga kasneje po želji odmrznite ter si tako ponovno privoščite svež košček.

IMPRONTA E PRIVACY COOKIES SITEMAP IMPRINT & PRIVACY COOKIES SITEMAP