Smernice naše skupnosti

Na družbenih omrežjih Instagram in Facebook naše blagovne znamke si prizadevamo ustvariti vključujočo, zanimivo in konstruktivno skupnost.
Pozdravljamo povratne informacije, nove ideje in živahno interakcijo, ki nam bodo pomagali ohraniti koncept vključenosti.
Vendar si pridržujemo pravico, da odstranimo vse objave, ki so vulgarne, žaljive, diskriminatorne, promocijske ali neprimerne narave.
Spodaj najdete nekaj pravil, ki jih moramo upoštevati vsi, saj lahko le tako zagotovimo, da je Schar-ova skupnost varna za vse.
Bodite prijazni in vljudni
Vsi skupaj se trudimo ustvariti prijazno okolje. Do vseh se obnašajte spoštljivo. Spodbujamo zdrave razprave, vendar sta pogoj prijaznost in odprtost.
Brez sovražnega govora ali ustrahovanja
Poskrbite, da se bodo vsi počutili varne. Kakršno koli ustrahovanje ni dovoljeno, ponižujoče pripombe o stvareh, kot so rasa, vera, kultura, spolna usmerjenost, spol ali identiteta, pa ne bodo tolerirane.
Brez promocij in vsiljenih sporočil
Samopromocija, vsiljena sporočila in nerelevantne spletne povezave niso dovoljene.
Spoštovanje zasebnosti vseh
Sodelovanje v tej skupnosti zahteva vzajemno zaupanje. Zaradi pristnih in izrazitih razprav so skupnosti odlične, vendar so lahko nekatere informacije uporabnikov tudi občutljive in zasebne. V javnem spletnem prostoru ne delite podrobnosti, za katere menite, da bi lahko bile zasebne/občutljive, niti osebnih podatkov (kot so telefonske številke, polna imena, e-poštni naslovi).
Uporabniki so v celoti odgovorni za vsebino in komentarje, ki jih delijo na Schär-ovih kanalih družbenih medijev, družba Schär pa si pridržuje pravico, da odstrani vsako vsebino, ki je v nasprotju z zgoraj navedenimi pravili. Uporabnikom, ki večkrat kršijo ta navodila, se lahko prepove dostop do strani.
Naš glavni cilj je ustvariti varno in vključujočo skupnost, v kateri lahko ljudje delijo svoje misli in izkušnje v korist vseh.