Diagnose-Doktor

Vaš rezultat

Najlepša hvala za izpolnjevanje spletne ankete. Pred nadaljnjimi koraki previdno preberite naslednje navedbe in priporočila. Če imate vprašanja glede testa, diagnostičnega procesa, simptomov ali prehrane brez glutena, nas kontaktirajte.

Glede na vaše rezultate v anketi, se zdi, da imate nekatere značilne simptome celiakije, vendar ste se nanjo že testirali negativno. Če v zadnjih šestih mesecih niste bili testirani na celiakijo ali v času testiranja niste uživali živil, ki vsebujejo gluten, potem vaši rezultati morda niso točni. Če ste bili pred kratkim testirani na celiakijo in so bili rezultati negativni, ob tem pa ste uživali prehrano, ki vsebuje gluten, je možno, da vaši simptomi kažejo na preobčutljivost na gluten (ki ni celiakija) / pšenico.

PROSIMO, DA SE POSVETUJETE S SVOJIM ZDRAVNIKOM in se dogovorite o naslednjih korakih do popolne medicinske diagnoze. Pomembno je, da še naprej uživate hrano, ki vsebuje gluten, da zagotovite točne rezultate morebitnih nadaljnjih testov, za katere zdravnik meni, da so potrebni.

 

Zanima me brezglutenska dieta

 

Zanima me diagnosticiranje celiakije

IMPRONTA E PRIVACY COOKIES SITEMAP IMPRINT & PRIVACY COOKIES SITEMAP