Schär BIO, brezglutenska in ekološka ponudba za bolj kakovostno izbiro

Svet izdelkov Trajnost

S ponosom vam sporočamo, da smo v našo ponudbo dodali brezglutensko BIO linijo, za katero prav tako kot za vse naše izdelke, zagotavljamo najvišjo kakovost in odličen okus. Še veš, izdelki BIO linije so proizvedeni na okolju prijazen način. Poskusite prigrizke, testenine in pekovske izdelke Schär BIO, predelane na ekološki način, naravno brez glutena in skrbno pečene, tako da potrošniku zagotavljajo uravnoteženo dobroto. 

EKOLOŠKO – naravna izbira 

Odlična hrana, izjemna kakovost in fantastičen okus – to je tisto, kar nas navdušuje tukaj, v osrčju Alp. Tako je že od leta 1922. Schär je pionir na področju brezglutenskih živil za posebne prehranske potrebe, zato je bilo oblikovanje Schär BIO, našega brezglutenskega in ekološkega izbora, naraven korak. Kot družinsko podjetje skrbimo za naše potrošnike in naravo ter si nenehno prizadevamo za boljšo skrb za naš planet. Schär BIO je način, kako pridobiti najboljše naravne pridelke iz najboljših tradicij trajnostnega in ekološkega kmetijstva, brez konzervansov, pesticidov ali gensko spremenjenih organizmov (GSO). 

Schär BIO in njegove prednosti 

Brezglutenska linija Schär BIO združuje našo strast do iskanja kakovostnih sestavin ter potrebo po doseganju popolnega ravnovesja z naravo, vključno z: 

  • Različnimi ekološkimi žiti in mokami brez glutena 
  • Raznolikostjo naravnih okusov in dragocenih vlaknin 
  • Okusnimi semeni, kosmiči in suhim sadje 
  • Izdelki brez pšenice in laktoze 
  • Brez umetnih dodatkov ali konzervansov
  • Brez uporabe pesticidov ali GSO  
  • Izdelki brez palmovega olja ali s trajnostnim palmovim oljem s certifikatom RSPO 
  • Veganom ali vegetarijancem prijaznimi sestavinami 
  • Kartonsko embalažo iz trajnostnega gozdarstva s certifikatom FSC

Odkrijte nove brezglutenske BIO jedi 

S Schär BIO izdelki je mogoče pripraviti veliko okusnih jedi. Ne glede na to, ali gre za obilne ali lahke, sladke ali slane jedi: v izboru receptov brez glutena in ekoloških receptov se najde nekaj za vsakogar! 

Bi morda pisano skledo za zajtrk, ki vas bo pripravila na odličen dan? To je dober način za združevanje zdravih in okusnih sestavin v preprost in hranljiv obrok. Vstani in zasij z BIO Apple Bisco!

Obožujemo avokado! Na naših BIO Panini Cereal, v guacamolu ali solatah je tako vsestransko uporaben in preprosto neverjetnega okusa. Menimo, da je kombinacija s praženo, hrustljavo čičeriko popolna kombinacija! 

Vemo, da se tudi pri vas občasno pojavi močna želja po sladkem. Zato smo (seveda) pripravili načrt za nujne primere. To so naše slastne magdalenice BIO Madeleines Choco! V petih minutah bodo pripravljene za vaš užitek!  

Od Schär-a z ljubeznijo  

IMPRONTA E PRIVACY COOKIES SITEMAP IMPRINT & PRIVACY COOKIES SITEMAP