Ljubljana, cojzla* in jaz

Svet izdelkov Trajnost

Priznam, redko kdaj se odpravim v Ljubljano brez dobrega razloga. Če tudi najdem pravi razlog, vedno združim še kakšno stvar, destinacijo, obisk…Tako se je zgodilo tudi tokrat.

Po napornem potovanju in izpitnem dnevu na Fakulteti, sem se odpravila na dolgo pot proti Ljubljani. Poleg nepomembnih stvari, sem se odločila, da obiščem PRVI BREZGLUTENSKI FAST FOOD COJZLA, kjer je vsa hrana pripravljena sezonsko, domače in gurmansko poleg tega pa lahko vse naročeno vzameš  seboj (TO GO) in lepo ješ po poti.

No, vse pa le ni potekalo tako kot bi moralo, ker sama Ljubljane ravno ne poznam, sem se seveda izgubila – večkrat, prebrodila meglo, veter, dež in celo sneg ter prehodila kilometre po betonskem pločniku in blatu. Bilo je naporno, a uspešno in v enem kosu sem prispela do Cojzle.

Ko prispeš v Cojzlo, te tam pričaka gospodič, začetka srednjih let z nasmeškom od lica do lica, ki te lepo pozdravi, predstavi meni, predstavi še ostalo osebje. Medtem ko se naročene jedi pripravljajo, lahko brez skrbi vprašaš vse, kar te zanima, in prijetno poklepetaš.

Po parih minutah te pred teboj že čaka naročena hrana, v mojem primeru – hamburgeeeer z mozzarelo in pršutom mmm to je nekaj najboljšega, pečen krompirček, topla cvetačna juha s koromačem, ajdove palačinke,  ko dobiš vso to hrano predse, ne veš, ali sanjaš ali je resnično, zato vam svetujem, da se v Cojzli tudi sami oglasite saj vam bodo postregli s  svežo, okusno in kar je najpomembnejše: 100% brezglutensko hrano!

V vseh 6 letih na brezglutenski dieti se še nikoli nisem počutila tako posebno kot ta dan v Cojzli. Preletel me je obutek sprejetosti, pozornosti topline in neskončne ljubezni, z strani nekoga, ki to kaže skozi skrbno pripravljeno hrano…zase, za svoje najdražje in vse nas, ki se srečujemo z istim problemom. Hrana je pripravljena iz srca, okusi pa zadenejo v srce in pobožajo dušo.

Moje srce poje in kriči, Cojzla še na mnoge dni!

Za vse tiste, ki za Cojzlo še niste slišali… pojdite, prepričajte se in maximalno uživajte!

Cojzla se nahaja:
Tržnica BTC Ljubljana (zaprti del)
*Za vse tiste, ki še ne veste – Cojzla je ime za tatarsko ajdo!

IMPRONTA E PRIVACY COOKIES SITEMAP IMPRINT & PRIVACY COOKIES SITEMAP