Strokovnjaki za prehrano

Svet izdelkov Naša kvaliteta

Strokovnjaki za prehrano

Pri podjetju Schär si naši strokovnjaki prizadevajo združiti zahtevne prehranske izzive z veseljem do življenja.

Raziskovalni in razvojni center

“Napredek izhaja iz raziskav. Srce našega raziskovalnega in razvojnega dela bije v centru Dr. Schär R&D v Trstu. Naši zaposleni se vsak dan lotevajo različnih izzivov, da bi razvili nove izdelke in izboljšali kakovost obstoječih. Z raziskovalnimi projekti, preučevanjem novih surovin ter inovativnimi tehnologijami in formulacijami si prizadevamo izboljšati življenje naših potrošnikov in biti blizu njihovim potrebam.”

Virna Cerne, direktorica korporativnih raziskav in razvoj

Služba za prehrano

“Brezglutensko prehrano pogosto povezujemo z zmanjšanim užitkom in omejitvami, naša služba za prehrano pa si prizadeva spremeniti to prepričanje in vas podpira skozi celotno življenje brez glutena. Uživanje hrane bo ostalo užitek, zabavno pa je eksperimentirati z novimi, drugačnimi in posebnimi sestavinami, ki so odličnega okusa in podpirajo uravnoteženo prehrano. Po vsem svetu smo povezani v mrežo prehranskih strokovnjakov, organizacij bolnikov in združenj, kar nam omogoča, da potrošnika primemo za roko in ga vodimo na njegovi poti do novega življenjskega sloga. Številna vprašanja rešujemo preprosto in hitro. Verjemite nam, življenje brez glutena je lažje, kot si mislite, in brezglutenski okus je drugačen, a okusen.”

Jacqueline Pante, direktorica službe za prehrano podjetij

Zagotavljanje kakovosti

“Naša naloga oddelka za zagotavljanje kakovosti je spremljanje vseh organizacijskih in tehničnih ukrepov, ki služijo pripravi, spremljanju in preskušanju ustvarjanja in vzdrževanja opredeljene kakovosti naših izdelkov. Varnost naših izdelkov je absolutna prednostna naloga. Zato si naša globalna ekipa z več kot 50 zaposlenimi s predanostjo, navdušenjem in strastjo prizadeva zagotoviti, da kakovost in varnost vseh naših proizvodnih obratov izpolnjuje najvišje standarde, od surovine do končnega pakiranega izdelka. Naša želja je ustvarjati inovativne, okusne in varne izdelke. Motivirani smo za izdelavo prilagojenih rešitev za ljudi s posebnimi prehranskimi potrebami. Poganjajo nas veselje do nenehnega razvoja, strast do visokokakovostnih sestavin in ljubezen do hrane.”

Guenther Augustin, direktor za zagotavljanje kakovosti v podjetju

IMPRONTA E PRIVACY COOKIES SITEMAP IMPRINT & PRIVACY COOKIES SITEMAP