Dr. Schär inštitut – za zdravstvene delavce

Svet izdelkov

Globalni vir celiakije in občutljivosti na gluten za zdravnike in nutricioniste.

Znanje dr. Schärja na področju celiakije presega obseg izdelkov brez glutena. V strokovni ekipi izbrana skupina internih in zunanjih strokovnjakov deluje namreč z roko v roki. Podpirajo jih številni nutricionisti in prehranski zdravniki iz vse Evrope in ZDA, tako da naše delo temelji na znanju in izkušnjah iz številnih držav, po svetu.

Osebje strokovnega oddelka dr. Schär je v nenehnem stiku, kjer si izmenjuje ideje z zdravniki, nutricionisti, celiakaškimi društvi in voditelji javnega mnenja po vsem svetu. Skupina je po vsej Evropi opremljena s širokim in raznolikim strokovnim znanjem in ozaveščanjem ter razumevanjem celiakije in prehrane brez glutena. Le na ta način vam lahko ponujamo celovito storitev, ki vam bo pomagala pri nadaljnjem specialističnem izobraževanju, ter olajšala svetovanje in spremljanje prizadetih bolnikov, ko vstopijo v novo fazo svojega življenja.

Z inštitutom Dr. Schär smo ustvarili mednarodno platformo znanja o celiakiji in prehrani brez glutena, da bi podprli nutricioniste in zdravnike. Da bi lahko v celoti uporabljali in izkoristili naše storitve, prosim vstopite v prijavo, kar lahko storite takoj po registraciji na našem spletnem mestu Inštituta Dr. Schar. Kot registrirani strokovnjak lahko dostopate do vseh informacij in gradiv za vas in vaše paciente.

Če želite neposredno stopiti v stik z nami, pošljite sporočilo napi globalni ekipi na naslov professional@drschaer.com.

 

IMPRONTA E PRIVACY COOKIES SITEMAP IMPRINT & PRIVACY COOKIES SITEMAP