Že poznate našo novo moko Mix C?

Svet izdelkov Razno

Ko v Schär-u pečemo sladke dobrote, se nam ob čakanju prav vsem dodobra cedijo sline. Ob vonjavah, ki se razlegajo iz pečice, nestrpno gledamo na uro in čakamo trenutek, ko jih lahko končno poizkusimo. Je tudi vam to poznano? Radi pečete slaščice? Potem imamo za vas dobro novico – izboljšali smo našo recepturo moke za sladke jedi Mix C!

Sladek brezglutenski užitek!

Mix C je že preverjeno dovršena moka za sladke jedi: puhaste biskvite, hrustljave piškote, okusne palačinke in raznorazne sladke kreme. Ni je sladice, ki jo s to moko ne bi mogli pripraviti. Z novo recepturo boste v svoji kuhinji še bolj zablesteli in postali mojster/mojstrica slaščic.

Majhne spremembe za najboljši rezultat

Da bi bilo vaše kulinarično ustvarjanje res najbolj prijetno, brez težav in presenečenj v postopku priprave slaščic, smo želeli poskrbeti mi – z novo, izboljšano recepturo moke Mix C, s katero boste lažje oblikovali in obvladovali testo. Naše izkušnje kažejo, da se testo ne lepi in da je z njim tako preprosto oblikovati prav vse, karkoli si zaželite! Naj bo to enostaven, hiter recept za vašo najljubšo sladico, ali pa zahtevnejša jed, ki se je lotijo le tisti z  največ izkušnjami.

Seveda to še ni vse. Poleg tega, da boste z novo moko Mix C veliko lažje oblikovali surovo testo, bo očitna razlika vidna tudi na končni mojstrovini. Izgled bo očaral tako vas, kot vaše goste. Barva pečenega testa je zlato-rjava, struktura pa hrustljava navzven in krhka navznoter. Pri biskvitu, pripravljenem z novo moko Mix C boste videli razliko v konsistenci testa, ki je bolj tekoče, voljno in lažje, zato bo vaša torta boljša kot kdajkoli prej, povrhu pa se lahko poslovite še od na pogled motečih razpok biskvita. Opazili boste tudi, da bo končni izdelek ostal dlje časa svež.

In še to je pomembno izpostaviti: značilen »brezglutenski okus« je skoraj popolnoma izginil!

Kaj se skriva v novi formuli?

V seznam sestavin smo vključili lečino moko, poleg tega smo zmanjšali vsebnost maščobe z 0,9 na 0,2 g na 100 g. Tudi nasičene maščobe so se znižale na 0,3 g na 100 g, na drugi strani pa so se povečale beljakovine, katerih vrednost bo odslej 2,1 g na 100 g. Nova Mix C moka je primerna tudi za ljudi, ki trpijo za intoleranco na laktozo!

Delo z novo moko Mix C je tako preprosto, da bo priprava sladic postala tako prijetna in enostavna, da sladkih dobrot sploh ne boste več želeli kupiti. Ne bojte se ustvarjalnosti in delite svoje sposobnosti za peko s prijatelji. Konec koncev je pečenje in »pospravljanje« sladkih dobrot še bolj zabavno s prijatelji ali družino. Z našo novo moko Mix C bo vaše sladko pecivo vedno uspelo!

IMPRONTA E PRIVACY COOKIES SITEMAP IMPRINT & PRIVACY COOKIES SITEMAP