V Slovenijo prihaja Schärov Foodtruck!

Svet izdelkov Razno

Ko se boste naslednjič odpravili v trgovino po brezglutenske izdelke Schär, preverite, ali se morda v bližini nahaja rumeni Schärov Foodtruck?! Prepričani smo, da ga ne boste mogli spregledati! V Sloveniji se bo med popotovanjem po Evropi ustavil naš rumeni Foodtruck, brezglutenski promocijski tovornjak. Berite naprej, da vam ne uide!

Kaj bo pripeljal v Slovenijo?

Naš rumeni tovornjak bo med drugim pripeljal tudi božičkovo pomočnico Milly. Za vas je pripravila posebne promocije, znižane cene določenih artiklov in seveda – kot se za december spodobi – tudi nekaj darilc. Še posebej za tiste najmlajše! V božičnem času se vam želimo zahvaliti za vašo zvestobo, zato smo vam pripravili posebno akcijsko ponudbo in darila!


*   ob nakupu 2 izdelkov Schär, s priloženim računom (nakup mora biti opravljen na dan dogodka v trgovini nakupovalnega centra promocije). Akciji * in ** se med seboj izključujeta!
** ob nakupu 3 kg mešanice mok (Mix B ali Mix C), s priloženim računom (nakup mora biti opravljen na dan dogodka v trgovini nakupovalnega centra promocije). Akciji * in ** se med seboj izključujeta!
*** posebna cena 5€ velja v primeru nakupa 1xLebkuchen + 1x Spekulatius v Foodtruck-u Schär

S čim vas pričakujemo?

Cioccolini brezglutenski piškoti – polnjeni z okusno kremo. Ob nakupu dveh izdelkov Schär v bližnji trgovini, jih prejmete brezplačno*! V božično-novoletnem času boste zagotovo spekli kakšno okusno brezglutensko dobroto, kajne? Pri tem vam bo prav prišla knjižica z odličnimi brezglutenskimi recepti in pa posodica za shranjevanje moke. Brezplačno* jo boste prejeli ob nakupu 3-eh kilogramov brezglutenske mešanice mok Schär Mix B ali Mix C! (Opomba: akciji se med seboj izključujeta!)

*Za prejem brezplačnega darila je potrebno predložiti račun. Nakup mora biti opravljen na dan dogodka v trgovini nakupovalnega centra, pred katerim poteka promocija.

Božični paket brezglutenskih medenjakov in mandljevo-cimetovih piškotov

Božični piškoti – nadvse okusni nepogrešljivi medenjaki Lebkuchen in mandljevo-cimetovi piškoti Spekulatius, mmm… se vam že cedijo sline? Za vas bodo na voljo po posebnih promocijskih cenah, v paketu pa jih boste lahko kupili za samo 5€! Na prodaj bodo pri nas, v naši rumeni potujoči trgovini!

 

Preverite, kdaj in kje nas lahko srečate!

  • Četrtek, 12.12., pred MERCATOR CENTROM KRANJ PRIMSKOVO, 10.00 – 20.00
  • Petek, 13.12., pred MERCATOR CENTROM ŠIŠKA LJUBLJANA, 10.00 – 20.00
  • Sobota, 14.12., pred MEGAMARKETOM INTERSPAR CITYCENTER CELJE, 9.00 – 20.00
  • Nedelja, 15.12., pred MERCATOR CENTROM MARIBOR TABOR, 9.00 – 15.00
  • Sreda, 18.12., pred PLANETOM TUŠ, KOPER, 10.00 – 20.00
  • Četrtek, 19.12., pred MEGAMARKETOM INTERSPAR QULANDIA, NOVO MESTO, 10.00 – 20.00
  • Petek, 20.12., pred HIPERMARKETOM E. LECLERC, LJUBLJANA, 10.00 – 20.00

Se vidimo? Do takrat vam želimo prijetne in seveda okusne brezglutenske decembrske dni!

IMPRONTA E PRIVACY COOKIES SITEMAP IMPRINT & PRIVACY COOKIES SITEMAP