Novost – Bio izdelki brez glutena

Svet izdelkov Razno

Zgodovina našega podjetja sega v leto 1922 in tudi bio izdelki brez glutena so plod dolgoletnih izkušenj, predvsem pa naše strasti, ki jo gojimo do zagotavljanja kakovostnih prehranskih izdelkov. V naši novi liniji bio izdelkov uporabljamo raznoliko paleto ekološko pridelanih zrn brez glutena, jih skrbno obdelamo in pripravimo za uživanje. Uživajte tudi vi v naši novi, odlični bio ponudbi izdelkov brez glutena!

SCHÄR BIO – VEČ KOT LE OKUSNO

Na prvo mesto postavljamo vaše zadovoljstvo in vaše dobro počutje. Želimo vas razveseliti z naravnimi, ekološko pridelanimi brezglutenskimi dobrotami, ki so okusne tako za vaše brbončice, kot tudi dobre za vaše telo, dušo in seveda – naš planet Zemljo! V naših izdelkih smo z ljubeznijo uporabili različne sorte, ki nam jih ponuja narava.

ŽANJEMO SADOVE SKORAJ 100-LETNIH IZKUŠENJ

Odlična hrana, visoka kvaliteta in izjemen okus – to so značilnosti, na katere smo ponosni in za katerimi stremimo pri nas, v osrčju Alp. In tako je že mnogo desetletji. Smo namreč družinsko podjetje in pionirji na področju pečene, brezglutenske prehrane, namenjene osebam s posebnimi prehranskimi potrebami. Skrbimo za naravo, saj nenehno izboljšujemo svoje procese, ki jih nadgrajujemo na podlagi izkušenj in z veliko mero odgovornosti. Pri naši novi bio brezglutenski ponudbi izdelkov smo se osredotočili na tiste kvalitete, ki so skozi leta izkušenj preživele vse preizkuse, ki nam jih je prinesel čas. Ponosni smo na našo dediščino, našo ljubezen do narave in pa na odnose, ki jih gojimo z našimi partnerji.

EKOLOŠKO JE IZBOR NARAVE

Naše naslednje razburljivo poglavje v pisanju zgodovine v brezglutenski prehrani je popolnoma nova ponudba brezglutenskih bio izdelkov. V Schäru uporabljamo sestavine, ki rastejo na poljih in se tako zanašamo na naravno brezglutensko ekološko kmetijstvo, hkrati pa skrbimo, da lahko vi v naših izdelkih brezskrbno uživate. Izbiramo le naravna zrna in moko, saj trdno verjamemo, da tisto, kar raste naravno, ne potrebuje konzervansov, pesticidov ali gensko spremenjenih organizmov (GSO). Ob tem se tudi nenehno trudimo za zmanjšanje odpadne embalaže in težimo k temu, da bi bili čim bolj okolju prijazni, zato uporabljamo samo karton s certifikatom FSC*. Le tisto, kar je dobro za naravo, je namreč odlično za vas in vaše ljubljene.

* Forest Stewardship Council (FSC) je mednarodna in neprofitna organizacija, ki promovira trajnostno gospodarjenje z gozdom. Izdaja certifikate za gozdove in izdelke, pri katerih se upoštevajo načela trajnosti. FSC promovira trajnostno, okolju prijazno, ekonomsko sprejemljivo in socialno pravično gospodarjenje.

Naravno pridelane sorte

V svojih receptih uporabljamo veliko različnih, naravno pridelanih brezglutenskih zrn in mok, obogatenih z okusnimi semeni, kosmiči in suhim sadjem. Naši izdelki pa niso odlični le zato, odlikuje jih tudi pestra raznolikost okusov in hranil. Skupaj z našo ekipo prehranskih strokovnjakov vam želimo ponuditi še večjo izbiro pri vaših odločitvah in hkrati uravnotežiti zdravo in okusno prehranjevanje.

Naravno brez glutena. Naravno ekološko. Naravno dobro.

Trenutni BIO asortima

Več kmalu! Spremljajte nas!