BREZ GLUTENA.BREZ MEJA

Kuhanje brez glutena ne sme biti dolgočasno. Odpravite se na kulinarično potovanje s kruhom Schär! Pan Blanco, Pan Multigrano in Pan Rustico vam bodo pomagali odkriti okuse iz različnih držav, ne da bi zapustili svoj dom. Naredite sendviče in druge krušne jedi z vsega sveta in si jih privoščite v postelji, v službi ali s prijatelji.

IZDELKI

     

Pan Blanco

S Pan Blanco uživajte v BLT – sendviču, ki je priljubljen pri Britancih. Je nasiten in kot nalašč odlična malica za večerni maraton domačega filma.

POJDI NA RECEPT

Pan Rustico

S Pan Rustico pripravite danski sendvič, Smørrebrød. Jejte ga kot ga jedo Danci, z nožem in vilicami!

POJDI NA RECEPT

Pan Multigrano

Preizkusite Pan Multigrano v ameriški različici! American Reuben je klasičen sendvič, ki ga najdemo v skoraj vseh newyorških lokalih. Lahko ga preprosto pripravite tudi v svoji kuhinji.

POJDI NA RECEPT

VSAK DAN ODKRIJTE NOVE OKUSE IN RECITE “UŽIVAJTE V OBROKU” VA RAZLIČNEM JEZIKU.

ODKRIJTE RAZLIČNE KRUHE

Kruh ni namenjen samo sendvičem! Po vsem svetu se iz kruha pripravljajo tradicionalne jedi, ki so idealne tudi za romantično večerjo. S kruhom Schär jih lahko pripravite tudi doma. Odkrijte španski Migas de pastor, okušajte italijansko solato Panzanella in presenetite svojo družino s kruhovo juho naravnost s Portugalske. Buon Appetito!