Dobrodelna akcija Mercatorja in Schära

Z dobrodelno akcijo za socialno šibkejše celiakaše

Svet izdelkov Novosti na policah

Največji slovenski trgovec Mercator in vodilni svetovni proizvajalec brezglutenskih izdelkov Schär sta združila moči in bosta z dobrodelno akcijo pomagala socialno šibkejšim celiakašem in njihovim družinam, ob tem pa osveščala o celiakiji in pomenu brezglutenske diete.

Do 26. junija boste tako lahko na najbolj poslušanih radijskih postajah po Sloveniji prisluhnili izobraževalnim oddajam, v katerih bodo predstavili celiakijo – dejstva o bolezni in povezane problematike, zakaj je potrebna doživljenjske brezglutenske diete in zakaj je varnost brezglutenskih izdelkov tako pomembna.

Predstavilo se bo tudi Slovensko društvo za celiakijo, ki bo v okviru akcije med svojimi člani izbralo 100 socialno šibkejših celiakašev oz. družin, ki bodo prejeli pakete brezglutenskih izdelkov Schär v skupni vrednosti 5.000 EUR.

Z dobrodelno akcijo za socialno šibkejše celiakašeVes čas akcije vam bodo v trgovinah Mercator izbrani izdelki Schär na voljo po ugodnejši ceni:

  • mešanica za peko kruha Mix B po izboljšani recepturi,  ki zagotavlja še bolj enostavno pripravo in peko ter še bolj okusne in dišeče hlebce in hlebčke
  • kruhi z novo izboljšano recepturo, za katere dopekak ni potrebna, a prijajo tudi popečeni – beli kruh Pan Blanco, temni kruh Pan Rustico in kruh s semeni Pan Multigrano
  • rogljički Croissant 
  • špageti

Hvala, ker kupujete izdelke Schar.