Januar-2018

Januar 2018 in rojstnodnevno praznovanje

Svet izdelkov Novosti na policah

Januar 2018 ? To leto bo zame pestro in posebno. Še posebno mesec januar. Že čez nekaj dni, 27. januarja, imam rojstni dan. Prav danes pa v naši družini praznujemo še en rojstni dan. Leta 2000 sem namreč dobila najljepše darilo, ki ga lahko dobi mamica in njen partner.

En teden pred svojim rojstnim dnevom okroglega leta 2000 sem dobila hčerkico. In ta naša sedaj že velika lepotička prav danes praznuje 18. rojstni dan.

Za mene,mojo ljubezen in najinega mlajšega sina (16) je to zelo lep in vesel dan. Kar nekaj mesecev smo razmišljali, kaj kupiti tej naši mladi dami. Odločila sem se za tortico?, ki je všeč vsem štirim – ker imava s hčerko radi sadne torte, mož in sin pa čokoladne (čeprav mož pravi, da ima rad prav vse izpod mojih rok ?), bo pol torte po najinem, pol po njunem okusu.

Verjamem, da bo praznovanje mojega in hčerkinega rojstnega dneva nepozabno. Za vas pa sem za današnje nedeljsko kosilo pripravila recept za mojo mesno zelenjavno čorbo (obaro) in tiramisu. Pa vse najboljše naši polnoletni punci in meni – mladi mamici???.