DELAVNICE BREZ GLUTENA – Z ANO

Svet izdelkov Novosti na policah

Radi kuhate, a pogosto nimate ideje, kaj bi pripravili? Ali pa vam nekateri recepti preprosto ne uspejo? Tudi to pomlad za vas pripravljamo kuharske delavnice, na katerih bo mlada kuharska  mojstrica Ana Žontar Kristanc z vami delila recepte za nove jedi in koristne nasvete za kuhanje brez glutena.

11019416_660152937450006_8169616920388055821_nPo dobrem odzivu na prve delavnice iz preteklega leta, ki ste se jih udeležili v velikem številu, smo se odločili, da jih tudi letos ponovimo in vam ponudimo še več dobrih idej. Tudi tokrat bo Ana pripravila in predstavila preverjene recepte za izvirne jedi s Schaerovimi izdelki in z drugimi sestavinami, ki ne vsebujejo glutena.

Ker je bilo na lanskih delavnic kar nekaj udeležencev, ki ne smejo uživati mleka in mlečnih izdelkov, bodo tokrat vse jedi pripravljene z izdelki brez laktoze. Tako jih boste lahko brez težav poskusili prav vsi, s pomočjo Aninih napotkov pa jih boste brez teža pripravili tudi sami v domači kuhinji.

Promo3_LRPrve tri delavnice v Ljubljani, Mariboru in Novem mestu bodo namenjene odraslim, na njih pa lahko brez zadržkov pripeljete tudi otroke. Serija delavnic se bo zaključila s prav posebno delavnico v Ljubljani, ki je namenjena izključno otrokom od 6 do 14 leta starosti in na kateri bodo vaši najmlajši tudi sami zavihali rokave in preizkusili svojo ustvarjalnost.

Udeležba na kuharskih delavnicah je brezplačna, potekale pa bodo po naslednjem urniku: 

  • Ljubljana / odrasli – četrtek, 14. april, od 18. do 20. ure
  • Maribor / odrasli, torek, 19. april, od 18. do 20. ure
  • Novo mesto / odrasli, četrtek, 12. maj, od 18. do 20. ure
  • Ljubljana / otroci, četrtek, 17. maj, od 18. do 20. ure

 

Ker je število mest omejeno se morate za obisk prijaviti preko spletnega obrazca na http://goo.gl/forms/auxPlp5m5C, kjer izberete tudi lokacijo delavnice, natančno lokacijo delavnic pa boste prijavljeni udeleženci delavnic prejeli naknadno po elektronski pošti.

Veselimo se srečanja z vami,

Ekipa Schaer