POZDRAV NAGRAJENKE SCHÄR BURGER MESECA

Svet izdelkov Znanje za zdravje

V veliki poletni nagradni igri Schär Burger mesec smo prejeli veliko zanimivih receptov, fotografij vaših najljubših hamburgerjev in še veliko več všečkov. Kot kaže, so hamburgerji res priljubljena jed velikih in malih jedcev, še posebno v vročih poletnih mesecih, ko je priprava hrane na žaru pogosta izbira.

Glavni žreb je v nagradni igri srečo namenil celiakašici Lauri Goršič iz Velenja, ki je z nami delila svojo izkušnjo burger piknika. Več pa v nadaljevanju.

 Pozdravljeni!

Evo, pa sem končno našla čas, da vam poročam o svojih BG hamburgerjih, katere sem si lahko privoščila, ko sem od vas dobila čudovito nagrado: veliiiiko Schär hamburger štručk, veliko paradižnika, celo solato, čebulo, pleskavice, kečap, gorčico in seveda ni manjkal tudi kakšen Schär predpasnik. Upam, da nisem kaj pozabila našteti, saj je bil paket zares velik.  Želim poudariti, da vsekakor nisem pričakovala tako bogate nagrade in se ob tej priložnosti še enkrat iskreno zahvaljujem.

Nekaj dni po prejetju nagrade smo že odšli na morje, zato »ornk« hamburger piknika še ni bilo. Načrtovala sem namreč, da bo nagrade deležen tudi moj nečak, ki ima prav tako celiakijo. Do sedaj za to žal še ni bilo časa, a hamburger štručk je še več kot dovolj, da svoj načrt uresničim sedaj, ko smo vsi prišli iz počitnic. Sem si pa piknik privoščila s svojo mami in očimom. In to dvakrat. Enkrat že prvi dan po prejetju nagrade, drugič pa na morju.

Ker nihče od njiju ni celiakaš smo preostale BG hamburger štručke kar »prišparali« in tako bom lahko slasten hamburger piknik imeli še večkrat. Pri nas doma zaradi višjih cen BG hrane določene izdelke namreč zamenjamo z navadnimi in pri tem seveda zelo pazimo, da ne pride do kontaminacije.

Tako da, Schär ekipa – iskrena hvala za nagrado oz. kar dve, saj sem prvič v življenju dejansko nekaj zadela in to celo dvakrat. In še tako praktična nagrada je bila in… mmm, slastna 🙂

Lep pozdrav,

Laura