USTAVI SE, VDIHNI IN ZAPLEŠI!

Svet izdelkov Življenje s celiakijo

Dodobra smo zakorakali v novo leto ter uspešno zapolnjujemo prazne liste.  Zadajamo si  nove cilje, zaobljube in hitimo na tisoč in tisoč koncev. Ne zavedamo se, da včasih največji napredek v našem dnevu prinese postanek. Tisti na mestu, ko si rečeš: “Globoko vdihni. Vse bo vredu.” Tak postanek v času nam omogoči, da se spomnimo nase, na svojo družino, prijatelje in vse tisto kar zaradi prenatrpanega tempa ostane v predalu pozabljeno za nadaljnjih 20 let. #PaSiTegaResZaslužimo?
Zadnje čase mi veliko ljudi pove, da leta hitro minejo, da ljudje hitijo… Kam? Na to vprašanje, tudi sama ne poznam odgovora. Najprej se s temi trditvami nisem strinjala. Z začetkom študijskega leta pa je tudi moje življenje dobilo dodatno hitrost. Ogromno stvari, ki jih rada počnem, je moralo počakati.

Ljudje me vlečejo za rokave kot punčko iz cunj, no tudi ti bodo morali vsaj malo počakati. Tudi moja peka raznega peciva, kruha, piškotov in gnetenje testenin  iz brezglutenskih mok je ostala na stranskem tiru. Če je mus, pa tudi tisto, kar bi moralo uspeti, uspe na ponesrečen način tako ali drugače 🙂

Na srečo oz. nesrečo življenje ne vpraša, ali imamo čas ali ne – čas samo teče #NičNeReče  
Sami moramo vedeti, kdaj se ustaviti, kdaj vdihniti in če je potrebno tudi dvakrat.

V letošnji zimski idili si le vzemite čas zase, vzemite smučke, lopatke in sani in se podajte po hribu, čisto preprosto, z nasmehom na licu, kot nekoč.

Tisti, ki vam zimska idila ne odgovarja, vzemite list papirja, risarsko platno in odprite svoje srce z besedami poezije ali preprosto z barvami življenja. Počakajte na prvi pomladni dež ter se prepustite ritmu tanga. #PlesVDežjuZmaaaagaaa #Obožujem

Naj leta, tako vaša kot tudi moja prihajajoča, minejo z užitkom ter nekaj globokimi vdihi 🙂