Schar in smučarski dan

Schar promocija in spust po belih strminah :)

Svet izdelkov Življenje s celiakijo

Zima, zima, bela… po belih strminah je pela :). 8. februarja, na dela prost dan je Slovensko društvo za celiakijo organiziralo zimski športni dan s smučarsko tekmo na  smučišču v Ribnici na Pohorju. Seveda ni manjkala niti promocija novih Schar izdelkov.

P0 belih strminah so se spustili tako najmlajši kot najstarejši, ki je štel kar 82 let in je bombastično odpeljal progo 🙂 Zmagovalci v očeh nas navijačev so seveda bili vsi tekmovalci. Meni se je bilo lepo dobiti z že zelo dobro znano klapo celjskih celiakašev, poklepetati ob čaju in odlični potratni potici naše Milice. #Božansko.

Po tekmovanju je sledilo druženje s prijatelji. Kurenti so zaplesali in upam, da  odgnali tudi zimo oz. jo vsaj ublažili. Prazne želodčke smo napolnili z brezglutenskimi čufti, ki so bili odlični. Za posladek pa so nam spekli tudi prave brezglutenske flancate. #njam. Z drušvom za celiakijo se nam za hrano res ni treba bati.

Po našem skupnem klepetu sem zagledala še znanki Sabino in Mojco in jima priskočila na pomoč pri promociji Schar izdelkov 🙂 Nekateri izdelki so bili predstavljeni z novo recepturo, nekaj pa je bilo tudi takih, ki jih boste lahko na našem tržišču našli v kratkem.

Povpraševanje za izdelke je bilo veliko. Vse predstavljene izdelke pa lahko najdete v trgovinah Mercator in Spar.

Izdelki, ki jih je bilo mogoče poskusiti pa so:

  • Schar Ondule
  • Schar Crisp Bar 
  • Schar Twin bar
  • Schar sveže testenine – tortelini, ravioli in tagliatelle
  • Schar Savoiardi z novo recepturo

Zdaj veste, da se splača biti na raznih prireditvah, saj izveste  in poskusite veliko novega. Za vse, ki niste bili prisotni na športnem dnevu na Ribnici na Pohorju, ne skrbite – v letu, ki je pred nami, bo priložnosti še kar nekaj.

Naslednja degustacija Schar izdelkov bo 3.2 na Kongresu o celiakiji v Termani Laško. Udeležba na kongresu je brezplačna  potrebna  pa je predhodna prijava.

Bilo je super in upam, da se  kmalu zopet srečamo 🙂