Lov za kuharico

Lov za kuharico Anina kuhinja za nenapovedane goste

Svet izdelkov Na poti

December je mesec iskanja in nakupovanja daril ter obdarovanja, pa mesec lučk in krašenja domov, mesec, ko se srečamo z vsemi, ki smo jih pogrešali vse leto in s tistimi, ki jih imamo najraje. In je mesec treh dobrih mož. Mi smo jih letos prehiteli in za vse, ki kuhate brez glutena, pripravili Lov za kuharico.

V sodelovanju s simpatično mlado kuharsko mojstrico Ano Žontar Kristanc, ki na tem blogu tudi sicer z vami vsak mesec pridno deli brezglutenske recepte, je namreč nastala nova kuharska knjiga Anina kuhinja za nenapovedane goste.

Kot je v uvodu zapisala njena avtorica Ana: “Mnogim od nas uspe v svoj delovnik vsak dan spraviti vsaj skupno družinsko kosilo in večerjo, drugje pa zaradi dolgega službenega urnika to večkrat ne pride v poštev. Kljub temu je vsem skupno, kdaj se radi pokažemo s svojimi kuharskimi veščinami, in to je takrat, ko pridejo gostje. 

Velikokrat pa se gostje kar prikažejo ali pa se napovejo v zelo kratkem času in takrat se znajdemo v položaju, ko ne vemo, kaj bi lahko ponudili, da bi bilo zanimivo, okusno in vseeno domače. Ta kuharica je bila pripravljena zato, da vam olajša takšne trenutke, tako da imate pred seboj kup preprostih, ekspresnih, zanimivih idej, kako z le nekaj minutami dela očarati goste in jim dati občutek, da ste se zanje prav posebej potrudili. Upam, da vam bo rešila kakšno situacijo, in predvsem, da boste v njej našli veliko novih idej.”

Na veliko veselje celiakašev in vseh, ki sledijo dieti brez glutena, je v knjigi kar polovica – 25 sladkih in 25 slanih receptov brez glutena z izdelki Schär. Knjiga je seveda na voljo v prosti prodaji, srečni prejemniki, ki se bodo v Lovu na kuharico z registracijo na povezavi campaign.brezglutena.schaer.com/  uvrstili na zaporedno številko 1, 50, 100, 150, 200 in 250 pa jo bo še pred prihodom drugega decembrskega dobrega moža prejelo brezplačno.

Razveselili bomo tudi prvih 100 prijavljenih, ki bodo prejeli še brezplačen paket sladkih in slanih Schärovih dobrot – kot nalašč za praznični čas.

Če tega še niste storili, še imate čas, da sodelujete v lovu na kuharico in se registrirate na campaign.brezglutena.schaer.com/. Pa veselo brezglutensko kuho in peko v prazničnem decembru!